Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.173.214.227 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Margriet Margriet schreef op 26 december 2019 om 15:11:
I vy wat een .mooie band..was onder de indruk kerstavond 2019 enschede stadskerk de verbinding. Dank voor jullie muziek. Leuk met jullie gepraat te hebben. Fijne kerst!
Bastiaan Bastiaan schreef op 24 december 2019 om 23:36:
Op 24 december heeft Ivy in Enschede gespeeld tijdens kerstavond. Geweldige begeleiding zowel instrumentaal als vocaal! Genoten van een mooie avond. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer! Bastiaan Elders
Bas Peter en Jacolien Bas Peter en Jacolien schreef op 20 september 2019 om 12:28:
Op 31 augustus hadden wij de eer om tijdens onze bruiloftsdienst begeleidt te worden door Ivy. Complimenten voor hoe ze de sfeer van liedjes op een goede manier kunnen overbrengen en het publiek daar in mee kunnen nemen. De liedjes kregen precies de lading die we voor ogen hadden. Hopelijk kunnen nog veel anderen genieten van hun muzikale talent!
Marco en Wianda Marco en Wianda schreef op 22 juli 2019 om 11:27:
Voor onze bruiloft hadden we Ivy gevraagd om zowel de kerkdienst als het feest in de avond te omlijsten met muziek. Dit was echt een top keuze! Zowel zachte nummer als enthousiaste dansnummers werden super mooi gespeeld. Het was zelfs zo dat er door menig man een traantje gelaten werd tijdens de kerkdienst en dat er tegen verwachting in er veel werd gedanst in de avond. Ivy wist zonder al te veel op te vallen binnen zeer beperkte tijd alles af te breken in de kerk en op te bouwen in de avond, dat was erg prettig. Kortom Ivy-band echt een aanrader!
Fijnanda Fijnanda schreef op 9 juni 2019 om 11:50:
We hebben opnieuw genoten van jullie prachtige zang en muzikale begeleiding tijdens de trouwdienst van één van onze kinderen. En niet alleen wij...heel veel gasten waren enthousiast over jullie geweldige muzikale bijdrage. Mede hierdoor was de trouwdienst bijzonder mooi. We wensen dat jullie nog heel veel mogen zingen en musiceren, geïnspireerd door de Geest en tot eer van God!
Jeannette Jeannette schreef op 3 februari 2019 om 14:49:
Bedankt voor de geweldige dienst in Harderwijk Mooie zang en muziek de accordeon raakte in mijn hart bedankt tot gauw weer Bij de fonteindienst in Harderwijk
Arjen Arjen schreef op 24 december 2018 om 22:25:
Heerlijk gespeeld vanavond op de kerstnachtdienst! Ik heb van jullie muziek genoten.
Leonore en Henk Leonore en Henk schreef op 26 april 2018 om 17:19:
Ivy heeft op 30 september 2017 onze trouwdienst begeleid in Barneveld. Het was echt een bijzonder fijne dienst! Ze spelen hartstikke goed! Dit werd bevestigd door een heleboel gasten. Vooral het lied Oceans van Hillsong was ontroerend. De leadzangeres heeft een prachtige stem en muzikaal zit het erg sterk in elkaar! We hadden het niet beter kunnen wensen en kijken er met veel plezier en liefde op terug 🙂
Jaco & Rosalyn Jaco & Rosalyn schreef op 10 september 2017 om 12:06:
Bedankt voor jullie mooie begeleiding van onze trouwdienst! Jullie hebben de door ons voorgestelde nummers helemaal eigen gemaakt en we hebben er van genoten!
René & Hanneke René & Hanneke schreef op 15 mei 2017 om 23:32:
De dienst op onze bruiloft (28-04-2017) was een absoluut feest! Geweldige begeleiding en prachtig gezongen, het overtrof onze verwachtingen... We hebben erg veel positieve reacties gehad van onze bruiloftgasten, toppie!
Annika Annika schreef op 2 april 2017 om 14:36:
Vanmorgen in Enschede Zuid genoten van jullie prachtige begeleiding tijdens de dienst! ??
Peter Peter schreef op 29 november 2016 om 23:53:
Zondagmorgen de 27e een hele mooie dienst beleefd in Enschede-Zuid. Bedankt voor de fijne muzikale begeleiding! Het geeft mij weer extra stimulans om ook meer te gaan spelen.
Karolien Karolien schreef op 27 november 2016 om 19:28:
Vanmorgen een mooie dienst in Enschede Zuid gehad mede door deze prachtige band. Jullie hebben mooi gespeeld en gezongen. Alle eer aan God!
Heleen Bongers Heleen Bongers schreef op 16 september 2016 om 21:52:
Onze trouwdienst was een groot succes door de muzikaliteit en professionaliteit van Ivy. We hebben beiden (wederom) genoten van jullie heerlijke klanken. Ik kan niet wachten op het volgende feestje!
COME Zelhem COME Zelhem schreef op 11 september 2016 om 15:22:
Een jaar lang mogen we inmiddels met elkaar samenwerken, Ivy, en wij moeten zeggen: het voelt alsof we elkaar al jaren kennen! Wij genieten elke maand weer van jullie aanwezigheid en jullie talenten, en hopen de liefde van God nog vele jaren met jullie uit te mogen bazuinen!
Marleen Marleen schreef op 10 september 2016 om 22:08:
Ivy, geweldige site! Zo ontzettend bedankt voor jullie optreden op onze bruiloft. Jullie zijn geweldig goed in naast mooi zingen ook veel gevoel erin te brengen. We hebben ontzettend genoten van jullie. En zonder jullie was onze trouwdienst niet zo bijzonder geweest!
Bennie Bennie schreef op 7 september 2016 om 21:05:
Ivy, gefeliciteerd met jullie site! Afgelopen zondag weer enorm van jullie genoten in de dienst van COME Zelhem. Jullie weten het Geweldige Nieuws met een enorme overtuiging, passie en muzikaliteit te brengen!
ds. anne rienks ds. anne rienks schreef op 7 september 2016 om 14:40:
Mijn afscheidsdienst in de GKv Enschede-Zuid op 26 juni 2016 was een prachtige (emotionele) dienst mede door de schitterende muzikale bijdrage van IVY !! ze voelden perfect aan wat bij de gemeente past en brachten door hun professionaliteit en enthousiasme het tot een mooi feestelijke liturgie ! een aanwinst voor de Enschedese kerken.
Wiljan Wiljan schreef op 7 september 2016 om 12:24:
Ivy speelde op onze bruiloft tijdens feest en receptie. Geweldige band, allen zeer muzikaal. Staan open voor je wensen en eigen inbreng!! Toppers!